Uprzedzam, że nie wyssałam tego z palca - widziałam na własne oczy. Profesjonalana firma dekoratorska z miasta w centralnej Polsce (wiem która, ale nie napiszę) dekorowała sale OSP, mniejsza z walorami estetycznymi tejże. Sprawa tyczy łuku balonowego miedzy salą taneczna a konsumpcyjną : zardzewiały gruby drut (1,5 cm), na drucie poprzywiazywane balony ( żadna tam girlanda) różnej wielkości, a drut obsadzony w dwóch zdezelowanych oponach stojacych na podłodze. Porażka!!!
Nie wiem, co Wy na to, ale ja byłam zniesmaczona!!! Dekoracja kosztowała 2700 zł.
Wysłany: 2007-08-26, 10:30
Jezu, nie piszcie, że takie rzeczy mają miejsce
Wiedziałem, że nie robimy jeszcze takich dekoracji jak "europa" Ale to co opisujesz to katastrofa dla nas wszystkich - bo potem ludziom balony kojarzą się z kiczem
Moim zdaniem jak ktoś z firm Dekoratorskich robi taką hałę powinno sie go rozstrzelać
Zachęcam do umieszczenia zdjęć w balonaliowej galerii "Pomysły dla dekoratorów". Wystarczy się zalogować, skorzystać z opcji "dodaj pomysł" i wrzucić je do odpowiedniej kategorii :)
_________________ Rzeczy niemożliwe wykonuję od ręki, na cuda trzeba chwilę poczekać ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum