Siostry Dwie
Wysłany: 2010-01-12, 22:11
witamy serdecznie na forum.....z przyjemnością podziwiamy galerie kolegów i koleżanek..
Życzymy wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2010..oraz klientów z oooogromnymi budżetami:)
Wysłany: 2010-02-14, 19:32 Witam Was,
Odwiedzam ta strone juz od jakiegos czasu i w koncu postanowilam oficjalnie do Was dolaczyc. Dziekuje Wszystkim za cenne i inspirujace zdjecia oraz informacje ktore tutaj znalazlam
Dekoracjami balonowym zaczelam sie zajmowac ok 1.5 roku temu i powoli sie rozkrecam
Pochodze z Gniezna, ale obecnie mieszkam w okolicach Chicago. Nie moglam niestety uczestniczyc w Balonaliach, ale zaliczylam pare kursow balonowych w Stanach.
W tym tygodniu zaczyna sie tez tutaj Twist & Shout (www.balloonconvention.com), szkolenie w wiekszosci z uzyciem balonow modelinowych w ktorym bede uczestniczyc. To bedzie moje pierwsze szkolenie na taka skale. Nie wiem czy ktos z Was sie wybiera, ale pomyslalam ze moglabym sie odwdzieczyc i podzielic na tej stronie zdjeciami z tej imprezy. Co myslicie?
Wysłany: 2010-02-17, 13:51
Będziemy czekali z necierpliwością :)
Niestety nikt z COSTA nie będzie uczestniczyl w tym szkoleniu więc będzie nam bardzo miło jak zobaczymy fajne fotki ;)
Wysłany: 2010-02-18, 01:53 Twist & Shout
Ciesze sie ze moge sie na cos przydac
Czy mam zdjecia wyslac do Costa, zebyscie mogli je dodac do strony zdjec ze szkolen?
Jesli tak, to na ktory email.
Dzisiaj zdalam egzamin CBA, szkolenia od jutra
Prace świetne. Naprawdę nie mogę się nadziwić co można zrobić z balonów.
Z tego co wiem to nie trzeba jechać aż za ocean aby nauczyć się robić takich prac z modelin.
W Polsce w marcu też odbywają się takie szkolenia. Orientowałem się trochę i wiem, że mają na nich być zagraniczni wykładowcy, którzy robią naprawdę ciekawe rzeczy.
Wysłany: 2010-02-25, 19:11
Dziekuje, dodam wiecej jak tylko znajde troche czasu.
Wiem ze w Polsce odbywaja sie w szkolenia z modelinami, okraglymi balonami i materialami.
Ja akurat mieszkam za wielka woda wiec jest mi latwiej brac udzial w tutejszych szkoleniach, tym bardziej jak obywaja sie w mojej okolicy
Pozdrowienia
dekoracja
Wysłany: 2010-09-06, 19:15
Witam :)
Katarzyna - Koło dekoruję sale weselne itd ,miło mi że istnieje takie fajne forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum