Wysłany: 2010-07-08, 23:15 Hurtownia kwiatów sztucznych i artykułów florystycznych.
Przejrzałem trochę forum i widzę dużą ilość pytań o kwiaty sztuczne.
Polecam więc hurtownie Cztery Pory Roku która znajduje się w Pleszewie.
Właścicielką jest moja mama więc jest to forma reklamy :)
Jednak to dobre chyba miejsce bo jeśli ktoś skorzysta to i wilk syty i owca cała.
Zajmujemy się sprzedażą kwiatów sztucznych (od wielu gatunków róż przez anturium po gloriozy), artykułów florystycznych takich jak gąbki suche i mokre, mamy wiele rodzajów roślinnych produktów dekoracyjnych, ogromny wybór donic, plastikowych jak i ceramicznych, figurki różnych postaci i kształtów, organzy, tiul, ratan, flizelina naprawdę bardzo duży wybór takich produktów. Prezentujemy również gotowe stroiki w gąbce lub gipsie. Adres strony to www.czteryporyroku.npx.pl tam są podane wszelkie dane :)
Polecam bardzo, przyjeżdżają do nas klienci nawet z Poznania bo mamy tak atrakcyjne ceny i produkty.
Mimo, że to hurtownia to pomieszczenie ma bardziej charakter sklepu detalicznego.
koza
Wysłany: 2010-07-18, 22:00
a pro po sztucznych kwiatów, szukam sztucznego papirusa ( cięty - bez doniczki) Znalazłam gdzieś w necie, ale cena kosmodrom Czy ktoś gdzieś widział dobrej jakości te rośliny ?
_________________ Taka sobie zwykła Baba z Krwi i Kości :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum